Zomerdienst 2 augustus 2020

U kunt hier de dienst bekijken.

Alles klopt. Niets klopt meer. Het begint weer te kloppen.

Zondag 2 augustus is de Plantagekerk aan de beurt om de vijfde van de zes online zomerdiensten van de Zwolse kerken te verzorgen. Jos Douma gaat voor, Gerdien Doornewaard zal ouderling van dienst zijn en de band van Jarno van de Vegte zorgt voor de muziek.

Zingen: Mozaiek – Onze schuilplaats is God
Welkom, aansteken van de paaskaart
Votum en groet
Zingen: Opwekking 711 – Zijn trouw kleurt de morgen